TOM NUYENS
NED/ ENG
HOME AUTEUR   FOTOGRAAF FILMMAKER ONTWERPER SUCCESCOACH FOTOMODEL CEO PERS
 

 

 Wil jij ook jouw talenten leren omzetten in succes?
Wil jij ook leren waar je je creativiteit, mogelijkheden en talenten kan vinden en welke stappen ervoor nodig zijn om ze om te zetten in succes vanuit plezier? Niet alleen voor jezelf, maar ook als geschenk voor iedereen die je ervan kan laten meegenieten.
Vul dan hier onder je naam en je e-mail in en je krijgt toegang tot mijn reeks gratis trainingvideo waar ik je uitleg waar de essentiële basis te vinden is:

 


 

FILM MAKER TOM NUYENS

Na 18 jaren op zoek te zijn geweest naar wat nu complete voldoening brengt en hoe je nu succes kan creëren zonder het gevoel van stress of dat er steeds iets blijft ontbreken, heb ik bij toeval mijn creativiteit en talenten ontdekt waarvan ik het bestaan niet eens afwist. En na jaren zelf voor de camera te hebben gestaan en de beste technieken te hebben geleerd van de beste (reclame)filmmakers over heel de wereld en vooral in New York, ben ik reclamefilms beginnen maken voor o.a. Bridgestone, Scania, Riverwoods, BMW, Hackett, State Of Art, Ginotti...Deze activiteit heb ik ondergebracht in Awake-Productions.


voor meer info:
www.AWAKE-productions.com

contact Tom Nuyens