TOM NUYENS
NED/ ENG
HOME   ACTEUR FOTOGRAAF FILMMAKER ONTWERPER SUCCESCOACH FOTOMODEL CEO PERS

ONTWERPER TOM NUYENS

Het feit dat ik nog steeds geen blijvende voldoening had gevonden na het behalen van zelfs wereldsucces deed al mijn aangeleerde zekerheden in drijfzand veranderen. Ons wordt toch aangeleerd dat voldoening in succes zal gevonden worden?
Mijn vele jaren zoeken naar wat wel die blijvende voldoening geeft, werd rijkelijk beloond met het inzicht hoe je er altijd toegang toe hebt. Maar ik kreeg tijdens mijn zoektocht er nog iets verrassender bovenop, namelijk de toegang tot een creativiteit, inzicht in mogelijkheden en succes vanuit plezier waar ik nooit het bestaan had van durven dromen. Zo heb ik huizen, interieuren, websites, logo' s, schilderijen, foto-campagnes, film-campagnes, drukwerk, websites enz. ontworpen waarmee ik velen plezier heb kunnen doen.


(klanten: Bridgestone, Scania, BMW, Riverwoods, ...)

voor meer info: WWW.WEBWEB.BE

 

 Wil jij ook jouw talenten leren ontdekken en omzetten in succes?
Wil jij ook leren waar je je creativiteit, mogelijkheden en talenten kan vinden en welke stappen ervoor nodig zijn om ze om te zetten in succes vanuit plezier? Niet alleen voor jezelf, maar ook als geschenk voor iedereen die je ervan kan laten meegenieten.
Vul dan hier onder je naam en je e-mail in en je krijgt toegang tot mijn reeks gratis trainingvideo waar ik je uitleg waar de essentiële basis te vinden:

 


contact Tom Nuyens